Miley Cyrus kariyerini ona borçlu !

Pop müziğin yaramaz kızı Miley Cyrus belli dönemlerde kariyerini zenginleştirmek için düzenlediği farklı müzik tarzları ve düetler ile dikkat çekmeye devam ediyor.Miley özel yaşantısındaki cesaretli duruşunu müzikal kariyerine yansıtmayı başaran ender sanatçılar arasında gösteriliyor. Miley Cyrus aslına bakarsanız sahnede’ki seçtiği figürlerle de oldukça negatif ve bir o kadar da pozitif tepki alan sanatçılar arasında. Açıkçası bir konserine gitseniz neyle karşı karşıya kalacağınızı kestirmek biraz zor olabilir çünkü çıktığı sahnelerde sürpriz yapmayı seven bir sanatçı. Küçük yaşlarda Hannah Montana dizisinde baş rol oyuncusu olarak yine ön plandaydı. Dizideki canlandırdığı karakter okul hayatına engel olmasın diye sürekli kılık değiştirip yaşayan bir tip. Okulunda kimse onun Hannah Montana olduğunu bilmiyordu fakat sahnede herkes onun için çıldırıyordu…Yani o da hayatı boyunca ön planda kalmış bir kişilik.

Bazı hayranları şuan ki duruşundan hoşlanmasa da kendisi bu tarz bir stil seçmiş gibi gözüküyor Amerika’lı ünlü Oyuncu/Şarkıcı/Söz yazarı olan Miley Cyrus’un gerçek ismi aslında Destiny Hope Cyrus ‘ dur. Anne ve babası onun iyi bir geleceği olacağını düşünerek ona Destiny Hope İngilizcede, “Destiny” Kader, “Hope” Umut adını vermişlerdir. Sonraları sürekli gülümsediği için önce Smiley, sonra da Miley lakabını almıştır. Ayrıca Miley’nin ablası (Brandy) Miley’in yanında çalıyordu.

Heritage orta okulunda okudu ve orada amigo kız takımındaydı. Artık Options For Youth(Gençler İçin Seçenekler) adında bir okula gitti. Ayrıca Hannah Montana setinde özel öğretmeni de vardır.Anne ve babasının, Tennessee dışındaki çiftliğinde büyüdü. Miley Cyrus’ı üne kavuşturan dizi-film Hannah Montana, 16 Ocak 2011 tarihinde resmi olarak sona erdi.

Cyrus, ailesi Kanada’ya taşındığında, 9 yaşındayken rol yapmaya ilgi duymaya başladı. İlk rolü, babasının oynadığı Doc adlı bir dizide, misafir oyunculuktu. Dizide, Kylie adlı bir kızı canlandırdı.2003’te, Tim Burton’un yönettiği Büyük Balık adlı filmde, genç Ruthie’yi canlandırdı. Ayrıca Rhonda Vincent’ın If Heartaches Have Wings adlı müzik videosunda da oynadı. 2006 yılında Disney Channel’da yayınlanan Hannah Montana dizisinin başrolünde oynaması Miley’nin Dünya çapında tanınmasını sağlamıştır. Ayrıca Aralık ayında başladığı bir film olan Hannah Montana:The Movie yi bitirdi. Bu film Los Angeles ve Tennesee’de çekildi. Film Türkiye’ye 15 Mayıs 2009’da geldi.

 

Happy Hippie Presents: